Julestævne lørdag den 7/12 2019 - nu med starttider

STARTTIDER

Så er det igen tid for vores hyggelige julestævne for nybegyndere og de let øvede pony- og hesteryttere med holdridning og LD1/LD2.

Vi skal også gå om juletræ og synge et par julesange og måske er vi så heldige at Julemanden har tid til at kigge forbi. Det bliver en super hyggelig dag, som du er velkommen til at invitere hele familien med til J Hvis du er i tvivl om noget, så spørg din underviser - også gerne sms.

KLASSER:

Klasse 1: LD1 og LD2 for privatheste
Klasse 2: LD1 og LD2 for elevheste
Klasse 3: LD1 og LD2 for privatpony
Klasse 4: LD1 og LD2 for elevpony (ca. kl. 11)
Klasse 5: Holdridning for elev- og privatryttere (ca. kl. 13.00 til ca. kl. 15.00)

Man må starte én klasse som elevrytter og 2 klasser som privatrytter.

Der er oplæser på i LD1 og LD2, hvis dette ønskes – skal bare meddeles på dagen.

Privatklasserne KAN blive lagt sammen med elevklasserne, hvis der er under 4 tilmeldte i en klasse.

TILMELDINGSGEBYR:

For de elever der normalt rider undervisning om lørdagen kr. 40,- (Det er billigere for dem, da de jo ”går glip” af en undervisningsdag).

For de elever, der rider undervisning på hverdage kr. 80,- (Man må kun starte én klasse til stævnet) Kryds af på tilmeldingssedlen om du er lørdagsrytter eller hverdagsrytter.

TILMELDINGSSEDDEL:

Hænger på væggen til Helles kontor eller print den ud fra hjemmesiden.

TIDSPLAN - MEGET VIGTIGT:

Alle deltagere skal gå ind på vores hjemmeside efter torsdag d. 5/12 fra kl. 19 for at se hvornår de skal ride og man skal møde op i GOD tid (min. 20 min før).  Juletræ afvikles lige efter klasserne ca. kl 15.30 (kan blive ændret - alt efter hvor mange tilmeldinger der kommer). Vi regner med at dagen slutter ca. kl. 17.00

PRÆMIEOVERRÆKKELSE:

Præmieoverrækkelse for holdridning er umiddelbart efter sidste holdridningsklasse    til fods i den nye hal. Alle holdridningsryttere bedes møde op.

Præmieoverrækkelse for LD1 og LD2 er i det nye cafeteria for de placerede ryttere, lige efter deres egen klasse er slut.

AFLEVERING OG SIDSTE TILMELDINGSFRIST:

Tilmeldingssedlen skal afleveres sammen med tilmeldingsgebyr kontant eller betalt via Mobile Pay 545581 = HUSK NAVN PÅ RYTTER!! i den hvide postkasse i forhallen senest lørdag den 30. november.

SLIKPOSER:

Til juletræsarrangementet kan man bestille slikposer til kr. 25,- pr. stk. Husk at skrive antal ønskede slikposer på tilmeldingsblanketten, da søskende, venner o.a. også er meget velkommen til at deltage – jo flere vi er om juletræet - jo hyggeligere J

Betaling ligges kontant sammen med tilmeldingen i postkassen eller betales via Mobile Pay 545581= HUSK NAVN PÅ RYTTER.

SPØRGSMÅL:
Kan rettes til enten Helle 2256 2864 (LD klasser) eller Tia 2890 4375 (holdridning). Skriv gerne sms, så svarer vi tilbage i en ledig stund. J